11 juli 2016 -  LUX IN UITZENDING 'TRIPS & TIPS' VAN SBS6

Gisteren waren wij te zien in de uitzending 'Trips & Tips' van SBS6. Een uitzending over trips en bijzondere locaties in Nederland. Dit keer ging het programma over 'de laatste trip'. Samen met Remember Me willen we de laatste reis op een laagdrempelige manier voor het voetlicht brengen en mensen vertellen dat je zelf veel persoonlijke keuze kan maken die ook niet veel hoeven te kosten. Voor het programma namen wij onze kist 'Robuust' mee, direct bij ons te bestellen voor een realistische prijs.

>> Kijk hier de uitzending terug

 

----

 

10 mei 2016 - NIEUWE LIJN IN DE MAAK & EEN BIJZONDERE SAMENWERKING
Geïnspireerd op de levensloop en het levenseinde van mensen, werken wij momenteel aan een nieuwe lijn kisten, wades en baren. Dat doen we niet alleen, maar met een bijzondere groep makers met verschillende achtergronden en expertises. Daar zijn nu wij nu al bijzonder trots op, maar ook blij mee, want door samen te werken met verschillende experts kunnen er nog betere producten gemaakt worden. Binnenkort meer hierover! Houd deze site in de gaten of volg ons op Twitter, Facebook of Instagram.

 

----

 

07 mei 2016 - GASTBLOG 'UIT EIGEN TUIN' op REMEMBERME.NL
Dit jaar zijn wij gastblogger op de site rememberme.nl, een leuke site die op een laagdrempelige en creatieve manier inspiratie en tips geeft op het gebied van uitvaart & rouw.

Lees ons allerlaatste blog 'Uit eigen tuin' over kisten gemaakt van hout uit eigen tuin.

Joost Romeyn:
"In mijn kistenatelier gebeurt van alles. Ik maak er kisten, baren en ook de sindon, een sobere omhulling voor overledenen bestaande uit doek en latten. Ook komen er mensen langs om eigen details aan te brengen op bijvoorbeeld het deksel, op de kist of de bekleding." >> Lees verder

 

----

 

 

nieuws