LUX compagnie - de mensen

Rosa Romeyn - online communicatie

 

Verhalen, daar doe ik wat mee. Personages, perspectieven, ik kan me er in verliezen. Het meest fascinerend vind ik hoe verhalen zich door de tijd heen ontwikkelen en

ontvouwen. Ook het einde van een verhaal doet er toe; anno 2015 kunnen die makkelijk via online communicatie reizen langs een groot publiek.

 

Ik heb gewerkt voor grote en kleine bedrijven, zowel profit als non-profit. Ik had de rol van webredacteur, online communicatie adviseur en communitymanager. Ik werkte voor de wetenschap, maar ook voor kleine zelfstandigen die zich onderscheiden door een goed en open verhaal. Van een chocoladewinkeltje en jeugdtheaterschool, tot wetenschappers in de deeltjesfysica, een architectenbond en een groot privaat fonds. Overal waar ik kom, zorg ik ervoor dat de inhoud het uitgangspunt wordt van (corporate)communicatie en het merk een aansprekende lading krijgt.

 

We leven in precies de juiste tijd om LUX compagnie de wereld in te sturen: eigen keuzes en verlanges mogen er zijn, nieuwe vormen zoeken is onderdeel van een proces en er is een fijn oog voor de wereld van nu en later.

 

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle