Waarom samenwerking zo belangrijk is

 

LUX compagnie is een bedrijf dat niet op zichzelf staat. Door samen te werken met partijen die kundig zijn op verschillende gebieden, kunnen wij innovatieve producten en diensten ontwikkelen die anders niet mogelijk of minder goed van kwaliteit zouden zijn.

 

Zo proberen wij samen een nieuwe en positieve impuls te geven aan de uitvaartbranche, maar ook aan de klant van nu die steeds meer eigen wensen heeft en vaak zoekt naar nieuwe, eigen, niet-traditionele vormen van een uitvaart.​

 

HOE DOEN WIJ DAT?

Samen met verschillende mensen ontwikkelen wij milieuvriendelijke grafkisten, baren en wades, maar ook de verzorging van overledenen wordt verfijnd die de traditionele vorm overstijgt door gebruik te maken van nieuwe methodes.

Dat kunnen wij niet alleen. Daar hebben we ook de kennis, creativiteit en visie van anderen voor nodig.

 

 

PARTNERS

LUX compagnie werkt samen met / wordt geadviseerd en geinspireerd door uiteenlopende partners.
 

 

SUJA COLLECTIEF

Dit collectief (dat onderdeel is van LUX compagnie) bestaat uit vier experts op het gebied van vormgeving en levenseinde. SUJA collectief ontwerpt en maakt baren, wades en kisten in eigen atelier. Deze worden via LUX compagnie verkocht. "Wij werken vanuit ieders eigen vakgebied en ontwikkelen samen bijzondere en unieke producten. Wat ons vieren bindt is de onmetelijke variatie en vindingrijkheid. De kleuren, vormen en materialen zijn geïnspireerd op de levensloop, de natuur en het levenseinde van ieder mens waarvoor het product bedoeld is."

 

 

OOK PARTNER WORDEN?
Wij nodigen geïnteresseerden uit voor samenwerking en verdieping van het thema levenseinde in de breedste zin. Heeft u ideeën die u met ons wilt delen? Neem contact met ons op via info@luxcompagnie.nl 

 

 

 

SUJA collectief
SUJA collectief

SUJA collectief

Alfine Uitvaarten
Alfine Uitvaarten

Alfine Uitvaarten

Houtzagerij
Houtzagerij