LUX zorg voor overledenen

iedereen zijn of haar eigen proces

LUX richt zich op de verzorging van de overledene en de opbaring. LUX werkt met een hecht team van ervaren professionals. Wij beschouwen en verzorgen de overledene op een onbevangen, empathische en professionele manier. Zeven dagen per week, 24 uur per dag zijn wij telefonisch bereikbaar voor overledenenzorg.

 

VELE MOGELIJKHEDEN

Er zijn vele mogelijkheden om met de overledene om te gaan en hoe nabestaanden willen dat het proces tussen overlijden en begrafenis/crematie verloopt. Van alleen op de achtergrond aanwezig tot het uitvoeren van alle stappen. In welke situatie dan ook, LUX zorgt ervoor dat de verzorging van de overleden zo zorgvuldig mogelijk en op een voor u zo prettig mogelijke manier verloopt. Vanzelfsprekendheid is er niet; uw wensen zijn leidend.

 

ZELF OF LATEN DOEN
De uitvaart verzorgt u zelf of wordt verzorgd via een door u gekozen uitvaartondernemer. Wij kun
nen daar eventueel bij adviseren.

 

PROCESSEN

Na het moment van overlijden, zijn er bij de overledene allerlei gelaagde processen gaande, die constant veranderen. Ieder mens heeft zijn eigen losmakingsproces. Zeker de eerste drie dagen na het overlijden gebeurt er veel. Waarnemen en overleg met de nabestaanden zijn de leidraad voor de verzorging, zo nodig door de gehele opbaartijd heen.

 

We zijn ons bewust van deze processen en bespreken dit zo nodig met de nabestaanden. Voor nabestaanden kan (het helpen bij) de verzorging van de overledene, geheel of gedeeltelijk een waardevolle ervaring zijn.

 

"De verzorging van een overledene kan voor nabestaanden het eerste begin van rouwverwerking vormen en tot een goede herinnering worden."
Joost Romeyn - eigenaar en oprichter LUX compagnie

 

 

Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor overledenenzorg:

 

06 25 09 33 46
 

Overig contact graag binnen kantoortijd.